Thursday, February 26, 2009

MY PAINTING





Dalam banyak2 my amateur painting works, these are the one I like most..mungkin tak la cantik di mata orang lain kan ..i repaint other artist painting from an art book..so i dont claim the originality..I'm a blatant copycat :p

4 comments:

marsya said...

Kak Azah.....berseni jugak akak ni orangya.....diam2 berisi ni..Mesti lukis prop pun cantik.tak kirala copycat ke apa janji ada talent...Cantik yg scenery tu....

azah said...

main tiru orang punya boleh le, kalau image sendiri tak reti la..actually akak pandai colouring, lukis outline..rasa2nya 3-5 min aje, kalau yg simple tu kejap je..ada banyak lagi lukisan tapi entah mcm mana terhilang pulak gambar, nak snap semula malas le pulak hehehe

marsya said...

Nak colour pun kena seni kak..Sya rasa Sya ni salah satu sebab suka Folk Art sebab banyak teknik mewarna...
apap2pun kira cantik tu...Puas hati kan buat sendiri...

azah said...

Sya..thanks for the compliment..memang puas hati ..ada satu paintng tu, akak lukis juga walaupun painting yg ori ada pada akak...saja2 test power hehehe