Friday, January 30, 2009

My new wall

Belum siap lagi sebenarnya mengerjakan dinding rumah ni..tp atas permintaan Kay Husna, tunjuk la gambar sikit..Ni close up wall paper kat ruang tamu..
Ni lah yg dah siap kat ruang tamu...blur sikit..abaikan yg kerepah2 kat bawah tu ya. Ni projek masa cuti Nov/Dis baru ni. Yg cat kat bawah tu pun buat masa tu..

ni yg baru pasang kat dinding sebelah pintu masuk..border pun belum pasang lagi sebab yg dinding sebelah depan belum siap..

ni close up nya..warna background tu sebenarnya kuning tu....ala lapar le..hubby tak de ni malas masak,perut pun sakit ni sebenarnya..ala luka lama berdarah semula...hihihi my son ckp order pizza je..dia terus order online..call tak dpt, pakai tenet senang pula, 30 min. dah sampai..huh tak yah mama masak...alamak ya ampunnnn..kena ban ke ni..tp ni je yg boleh deliver...boleh le ya..lepas ni tak nak order dah..hehehe....jom makan..ada garlic bread jugak..

9 comments:

huraz said...

La... kak zah ke. memang kenal. Jejak kasih betul lah blog ni. How are you? Cantiknya wall paper. Mana rumah, boleh p melawat bagi pihak husna.

echah_syed said...

rajinyer buat renovation bagai.. :)

combi ni dok umah sewa..dari dulu dok mcm tu gak teda ape2 yg berubah.

marsya said...

Takkan tunjuk wall paper je kak? Tunjukla umah akak sume2 tempat...
Lawa wallpaper tu.Tampal sendiri ke?Rajinnya......Xpe2 dimaafkan makan pizza sebab rajin...hihihi

azah said...

wan,
alah dalam gambar nampak cantik le, sebab cover2 sikit, yg sepah2 kat bawah tu tak nampak..wan pindah sini balik ke? rumah akak kat Tmn Sri Cassia, opposite Country Height Apartment, jln Minintod, Penampang tapi ikut dari Bukit Padang bukan ke Dongongan..nnt mai le...

combi;
alah..nnt ada rumah sure combi rajin gak, sebenarnya dah kusam dah dinding rumah tu..tu yang terpaksa rajin..

Sya,
uik lewat tidur..akak dah tidur then terbangun kucing gaduh..nak tidur balik, sakit pulak perut, agaknya ramai yg marah akak ni makan pizza..hihi..dah tak boleh nak tidur dah now...dah 2.33 a.m dah ni..seb baik esok belum sekolah..
Sya..segan la, rumah akak ni tak secantik rumah2 peminat shabby chic kat siber ni, tu kat atas je tu, yg kat bawah..hmmm boleh sesat..bersepah walaupun tak ada anak kecil..

inna said...

kak Azah memang rajin...

bvukan senang kak tampal wallpaper ni...cantik corak bunga yg halus2 tu..

azah said...

>Inna
Bukan rajin..jimat belanja..kualitinya tak taulah..nasib baiklah tak nampak sangat yg ditampal tempat2 yg cacat..memang bukan senang oz simen tu tak rata

inna said...

kalau gitu akak dapat 2 keuntungan jimat dan rajin...betul tak ..hehe..


saya setuju dengan akak..rumah kita ni pemaju buat kebiasaannya dindingnya memang tak rata...

Eye_mEe said...

wahhh... baru suda kita punya living room... order online lg tu... dia kat sini berhempas pulas save diut... penjahat... =p

Kay Husna Kadir said...

Ohh...cantik sungguhhhhh.....Thanx for mentioning my name!!!