Monday, December 17, 2012

Wrap up year 2012 _Teko kotak

Salam bulan Disember yang indah...indah sebab masih lagi dalam suasana cuti bergaji..hihi..bestkan duduk saja dan gaji masyukk..yg tak best Disember diikuti dengan Januari yg pasti amat sibuk dan membosankan.





















OKay..kita cerita pasal tajuk entry malam ni setelah sekian lama blog ni sunyi sepi..w/pun dah lama bermula utk kolek teko kotak tapi tak lah sehebat di akhir tahun 2012 ni...kerana pembelian menjangkaui sempadan dalam memastikan teko kotak bertambah..:)

Teko kotak 5 roses yg diperolehi dari seberang..ingatkan dah tak ada harapan utk memilikinya memandangkan harga di sini tak mampu milik..alhamdulilah, masih boleh dapat dari sana dengan harga yg reasonable...datang bersama 6 sets cawan mulut lebar yg memang sangat susah nak dapat..syukur alhamdulilah
yg ni dah setahun dapat...
ini antara koleksi awal teko kotakku..
pun dari seberang, juga belayar bersama anak2nya..
Dapat hujung tahun lalu di Taliban
dari seberang juga..dulu ingatkan mmg tak akan dapat teko kotak big rose ni..tapi harapan menjadi kenyataan..
Macam susah betul nak siapkan entry ni,terhegeh2 sbb format baru,,,mcm2 tulisan keluar..gambar pun tak boleh masuk byk..huhhh...mcm budak baru belajar pulak ni..
Oklah nanti sambung lagi entry teko kotakss...belum habis lagi posing ni..adios sebelum aku boring..

2 comments:

ezany said...

makin bertambah kotak2 cun tu aunty..ehehe..xpe slow2..lama2 mesti terbiasa dgn format baru ni...gambar mmg blh upload byk2..tp buat satu2

Antik Aina said...

hai kak azah,,, cantik semua teko kotak akk,,, jom kita borong kat indon lagi,, hihi harga berbalai kan kak,, kat sini double trouble regenya,,,