Sunday, July 10, 2011

Ole-ole dari UK

Sapa tak suka dapat hadiah?..kecuali kalau dapat hadiah kerana ada udang di sebalik mee..kira hadiah yg boleh membawa dosa dan bala...kerana dianggap rasuah....memang ahkak tak sukee..

Ole2 ni akak dapat daripada ex-student yg belajar kat UK, so kira tak leh nak rasuah la kan, sebab dia dah lepas sekolah, kalau tak mesti kena bagi A aja kat dia kan...hehehe..last week dia dtg sekolah, seorang amoi yg cantik dan akk mengajar dia masa dia form4 dan 5...masa form 5 akk jadi guru kelas,so kira rapatlah dgn dia, lagipun dia talkative,macam bertih goreng..hehehe

Royal Albert Teapot yg comel...kecil aja ni..tak pe, kalau nak beli sendiri memang cecah puluhan ringgit juga...at least dapatla merasa teko pak Albert, buat penawar menunggu full set....amin


Round table cloth jenama Ashley...memang sesuai dgn konsep rumah akk..engtik...hehe

Raya nanti boleh la pakai tablecloth ni dan meja makan pakai table cloth yg diberi oleh yan...sedondon jer warna pun...memang rezeki utk raya akak, tak payah beli dah...aminnn

Nak 'bersih'kan rumah sekejap lagi...tata and have a nice weekend....

4 comments:

Merahsamar Cottage said...

ass'kum kak empress...

amboii bukan main lagi dia dapat free hadiah kelas-kelas gitu...hehehe..alhamdulillah cantik2 semuanya..

azah said...

w'salam masmerah..hihi..itulah berkat kemuliaan tugas seorg guru...alhamdulilah...

azlina said...

assalamualaikum kak...

alhamdulilah murah rezeki akk...org meberi kita merasa...
budi mu sentiasa di kenang...

azah said...

wsalam ina..alhamdulilah...mmg budi baik mereka yg memberi akan dikenang sepanjang hayat..