Tuesday, September 28, 2010

Aktiviti hari Ahad lepas..

Hari Ahad yang lalu dapat 3 undangan..mula2 p majlis kahwin anak rakan lama...malas nak masuk dalam rumah ambik gambar dgn pengantin, aku bergambar aja dgn ibu pengantin yg cun tu...ni rakan satu kawasan perumahan semasa menyewa rumah dulu, lepas tu masing2 beli rumah sendiri dan jarak rumah kami pula sangat jauh ...tp kami masih lagi ziarah menziarahi ketika hari raya jika tak balik kg...

Lepas tu pegi open house rakan sekolah (tak ambik gambar sebab dok makan tak hengat donia hehe)..org Johor jadi specialty dia mestilah laksa Johor...sedap sangat..sampai menambah..ada gak nasi tomato tapi tk makan sebab lepas tu ada lagi jemputan ketiga....

Jemputan ke tiga kat rumah Maria yg kenal melalui blog...kami dah banyak kali jumpa dan Maria pun dah dtg rumahku 3x kalau tak silap, tapi aku baru kali pertama pergi rumah maria sebab tak familiar dgn area rumah dia, kali ni p dgn husband, itupun pusing sana sini tak jumpa... akhirnya call maria dan husband Maria bagi direction...Segan nak ambik gambar makanan yg terhidang di open house maria, ambik gambar dgn maria pun bolehlah....

Maria dah nak transfer ke KL akhir tahun ni..huhuhu...hilanglah seorang rakan yg baik w/pun jumpa kat alam maya aja...namun dgn kemudahan tenet..harap2 persahabatan berkekalan..

Kat rumah maria, makan laksa penang aja sebab dah kenyang sangat dan juga kek yg maria buat sendiri...kalau ada jemputan lagi lepas tu memang tak boleh makan sebab dah mcm ular sawa kekenyangan..hehehe...

2 comments:

fbi733 said...

HANYA UNTUK BERKONGSI OK...
Menonton tv pun boleh dapat duit!!! Bagaimana tu?
Tengok ke akaun bank, wang masuk $2000.00.
seminggu kemudian tengok ke akaun bank lagi,
wang masuk lagi!! Tapi kali ini $3400 pulak.
Betul ke ni? Boleh percaya ke?
PERCAYA ATAU TIDAK ANDA BOLEH TENTUKANNYA SENDIRI!!!

http://www.UntungPantas.com/?id=fbi733 (jangan lupa untuk ADD TO FAVORITES supaya senang untuk anda datang kembali.)

fbi733 said...

HANYA UNTUK BERKONGSI OK...
Menonton tv pun boleh dapat duit!!! Bagaimana tu?
Tengok ke akaun bank, wang masuk $2000.00.
seminggu kemudian tengok ke akaun bank lagi,
wang masuk lagi!! Tapi kali ini $3400 pulak.
Betul ke ni? Boleh percaya ke?
PERCAYA ATAU TIDAK ANDA BOLEH TENTUKANNYA SENDIRI!!!

http://www.UntungPantas.com/?id=fbi733 (jangan lupa untuk ADD TO FAVORITES supaya senang untuk anda datang kembali.)