Friday, August 6, 2010

Jumpa Chempaka Lavender

Salam pagi Jumaat...seperti yg dinyatakan, petang kelmarin jumpa Chemp..tenguk la bentuk badan kami mcm sama jer kembangnya..hihi..sorry chemp..

Kami tukar2 barang (apa lagi brg english dan antik la)sambil cerita2 kejap....hari sabtu nnt insyallah kembar tak seiras ni akan jumpa lagi kat SOGO....gambar barang yg chemp bagi belum snap lagi..nnt esok sebab semalam lambat betul kuiz tu habis, lepas tu sesi bergambar lagi..

Students cakap soalan semalam susah betul...terutama ttg pelaburan...tak apalah, dah menang peringkat negeri pun kira ok lah tu...."anda semua pemenang tiada pengalah" hihi..tiru Vince..chow

7 comments:

ItaJeff said...

Salam...
bestnya jumpa kawan on9..kak azah..kita yg duduk senegeri ni pula yg belum bersua muka lagi kan....raya tahun ni dtg rumah yer kak...heheh belum puasa lagi sudah jemput ni...hehehe

kakrose@kakyon said...

salam azah,
tahniah dapat wakil negeri.
wahh..nak geder2 kt SOGO ye.kakrose bz lak hari tu..kalau tak..boleh join sekali.

Shariff64 said...

NO KOMEN psl kembang2 nie..sebab sharif & Wife pun kembang setaman,asal sihat sudah..kak azah datanglah ke-Bt.pahat pulak lepas nie..?Visit2 bhg selatan lak...

Chempaqa said...

salam kak zazh..
wow...kembang setaman..sayalah tuh..hahahaha..tuh yg nak diet sangat..sbb dah macam dottie ..hubby cakap..hiiiih..
insyallah..if ader rezeki..amminnn

azah said...

wasalam ita..ya kan ita..hehe..raya ni akak balik kg..insyallah lepas raya pun ok bha kan?

Kak rose..alahai..kalau tak boleh jumpa kak rose..

hehe shariff..dah berumur gini, kembang2 tu dah jadi adat dah..betul tu asalkan sihat, kalau badan slim melim tapi dok terlantar sakit pun tak ada guna jugak kan?

wasalam chemp..kita sama2 kembang la chemp..hehehe..nasib boleh muat kamera lagi, kalau tak susah abangtu nak adjust..hihihi

inna said...

salam kak azah...dah lama saya tak tinggalkan komen kat sini...


kak azah dgn chemp sama-sama comel...mcm adik beradik...hehe
nasib tak ada saya sekali...kalau tak jamm terus kot kamera tu...hehe

azah said...

wasalam inna..lama betul inna tak lawat blog akak kan?..ingatkan dah lupa akak yg kembang ni..

Hehe inna..dah matang2 gini nak diet pun tak boleh dah, asyik lapar aja..biar sajalah mengembang asalkan sihat..kalau inna masuk dalam gambar ni, title pun kena tukar gak..jadi the 3 kembangs..hehehe