Sunday, July 4, 2010

Teko kotak

Salam pagi Ahad..tentu peminat Germany dan Spain bergumbira kerana kedua2 team masuk semi final...akak ni pun minat gak bola..hehehe..kali ni jer tak berjaga sakan menunggu, mungkin faktor umur kot..kalau dulu2 masih boleh bertahan...akak ni sokong team German ok...go germany go....

Okay..dah melalut..sempena n3 pertama bergambar kat lappy baru ni, akak tayangkan the one and only teko kotak akak..sedihkan..kalau Yatt dan Welly dah berderet2 teko kotak, akak dapat satu pun dah rasa lega dah..yalah bukan senang nak dapat teko ni sekarang, dan harga pun kus semangat....

Satu peristiwa pahit, pelik, mengelirukan dan mengecewakan berlaku dalam ekspedisi pencarian teko kotak ni..hanya kau dan aku saja yg tau........sebab tu lah walaupun dah lama akak dapat teko ni...iaitu beberapa bulan yg lepas..akak tangguhkan n3...malas nak mengenang peristiwa tu...biarkan ia.....

Terimakasih yang tak terhingga untuk Sis Yatt yg baik hati kerana membantu akak mendapatkan teko ni...kalau Yatt tak tolong memang akak melepas sebab barang2 yg rare begini sepantas kilat akan disambar...lebih2 lagi harganya berpatutan dan mampu milik..sayang Yatt...nnt tolong intai2 lagi ya...muahhhh...

3 comments:

ItaJeff said...

Salam...
wah wah wahhh...penyokong germany nampakkkk....sy frust gila la kak arg kalah...
sypun sdah lama mengidam teko kotak..tp smpai skrg x dpt2...smpai skrg ni sy msh mencari & mencari...hehehe..klu ada lebih2, khabarlah kat sy..hehe

azah said...

wasalam ita...Don't Cry for Me argentina"...lagu tu berkumandang jer kan lately..hehehe..hubby akak pun sokong arg..
Memang susah nak cari teko kotak ni ita..akak pun kalau yatt tak tolong memang tak dapat..insyallah akak plan balik raya nanti nak ke Melaka, intai2 teko kotak, kalau ada lebih dan berbaloi harganya akak tlg belikan utk ita...

zie said...

salam kak azah, pekaba?lama tul sy tk nyinggah blog kekawan. kak, citer pasal teko kotak ni synpun ada citer sayu jugak...sbb bila dpt tangkai nya patah. sy tak kisah kalu patah setelah dibalut rapi dan mantap...ni tak lom bukak kotak hati dah cuak tengok kenipisan kotak...bila bukaa mmg betul cara bungkus hancusss......bila kita sms buat tak tau je kdg2 peniaga bukan main kutuk pembeli tapi kdg2 mereka pun tak sedar yg mereka pun ada silap ntah lah kak sbb tu hati sy dah mula tawar nak beli cara pos ni...sori ek kak luahkan rasa kat sini pulak...