Saturday, June 19, 2010

Rumahku

Lama dah tak share gambar rumahku yang stail Mayentik ni..apa tu Mayentik...hahaha..Malaysian English Antique...abaikan serviette yg nak tumpah2 tu..entah sapalah ganas tarik sampai jadi gitu....

Ada local product, ada english2 sikit dan ada antik...so sesuai la kan nama yg diberi...
Febreze tu mesti ada untuk spray mana2 yg patut...
Semua gambar2 ni ambil pakai h/p so kualiti agak kelam...dan rumahku tak cantik dan tak se gah rumah orang...no cebek2 ok....

11 comments:

Chempaqa said...

salam k.azah
wow..marbeles mayentik nieh kak oiiii..rumahku syurgaku..so tpulang kat kitalah nak susun kan..??btw..sy suka susunan umah akak..bersih dan kemas jer...

azah said...

wasalam chemp...hehehe..time cuti sekolah jer bila cinderella bejkerja keras jadi begini, time bukak sekolah cinderella cuti, bersepah ya amat..hehehe

Casarina said...

Salam kak..
Kreatif le konsep akak ni ..
nmpak selesa sangat esp kerusi rotan tu sngt2 cun..
waaa... bermula le saat kelam kabut maklum le cuti skola dah nak abis.. sama le mcm Rina.. tak terkejar nak brkemas waktu skolah ni..

azah said...

wasalam rina..rumah tecik rina, tapi semua nak sumbat...rina pun guru jugak ke?..itulah, time sekolah buat tak nampak jer yg sepah2 tu,padahal akak bukan ada anak kecik pun, entah kalau sekolah jadi malas nak kemas..hehe..penat mungkin..

Casarina said...

aah kak Azah ..sama le kita kak dari kecik sampai ke besor pegi skolah hari-hari... hehe

azah said...

tu la pasal..rasa tak sabar2 nak pencen...hehehe..kenapa shoutbox rina laju jer jalan, bila akak letak msg tak masuk...

ItaJeff said...
This comment has been removed by the author.
ItaJeff said...

Salam K.Azah

'The Beauty Is In The Eye Of The Beholder' ..rumah kita citarasa kita..yg penting kita selesa & happy. Kak, i can imagine kak mengelap decor yg cinonet tu hehe, mcm pelita2 tu semua..hehe..msti ambil masa berjam2 kan, itu belum masuk piring2 lg. Cuba guna Good Maid wrna biru utk mengelap debu, selain baunya harum, debu cpt tanggal..skali zass hilang terus...heheh sempat lg iklan...mcm kita yg share the same hobby ni..i know how it feel when goes to cleaning all the habuk..huhuhu

azah said...

wasalam ita..hehehe siap iklan lagi..memang teruk nak lap semua tu,kalau sekolah dah buka buat tak nampak jer habuk..tu yg segan org dtg rumah, kalau2 diorang pegang hiasan2 tu, byk habuk...nnt akak cuba guna good maid tu, kalas zass saja tu kira terbaik punya lah ya..thanks ita for sharing..

Zala Wajik said...
This comment has been removed by the author.
Casarina said...

tu la k azah pakai shoutbox free .. tak leh nak adjust..
kak letak cursor kat mana2 message nnti dia berenti ..