Thursday, April 29, 2010

Strawberry lagi!...beli online..

Kita juling2kan mata lagi dgn koleksi strawberry akak yang makin menjadi2..hehehe

Kali ni akk beli online..apron strawberry dan walaupun baru pertama kali beli dgn taukeh online ni, akk diberikan hadiah...terimakasih banyak2 ya Har...sapa2 yang mau beli home deco items..jenguk2 la kedai Har ni..



Hadiah yang disisipkan oleh har..refrigerator handle cover pad..ada 2 sets..semestinya yang ada strawberry juga..sekali lagi terima kasih ya Har...

6 comments:

♥ItaJeff♥ @Something To Share said...

Salam...
wah k.azah..peminat strawberry rupanya...sudah memetik strawberry di Brunei, sambung lg kat online shoppe :D..sy suka apron tu...cantiknya bright red...semangat buat kerja kat dpur klu pakai apron yg lawa :D

azah said...

wasalam ita..ha'a ita..rasanya kalau ada tema kat dapur senang sikit nak deco2 ni..tapi dapurnya belum dihias lagi, kumpul je dulu, tunggu rennovate yang entah bila nak buat..hehehe..harap2 tambah semangat la nak memasak sebab pakai apron lawa tu.:D

Kak Ani said...

salam zah,
nak shout kat mana zah?lain mcm jer shout box tu...

wah zah sekarang ni dah jatuh centa sakan dgn cik puan berry ni...

kita sj je praktis fa tu...rasanya blm layak dipanggil FA....

azah said...

wasalam ani..laa ada prob ke shoutbox tu..mcm okay jer...skrg tgh usahakan ladang strawberry ..hehehe..fa ke? wahhh dah cantik menawan tu..caya lah ani ni..soo gifted..

mummyseri said...

Salam kak azah..
kat uma kite ada fresh stoberi..
canteklah kak apronnya..suke tengok :)

azah said...

wasalam seri..yg kat umah seri tu boleh makan..hehehe..akak punya guna semasa prepare makanan...hehehe