Saturday, April 24, 2010

Koleksi Basikal

Salam malam Ahad...
Malam2 begini jom kita layan koleksi basikal yang cantik dan comel ni...geram tgk koleksi ni, aku mintak kebenaran tuan rumah utk snap gambar...so bolehlah kongsi dengan rakan2 semua..rasanya taklah sampai terjerumus pulak dalam bidang ni sebab nak kumpul basikal2 ni semua bukannya senang..banyak yg dibeli dari oversea ni....

Kat siling...lampu basikal..unik kan

penuh dengan basikal-basikal kecil yang comei2...

Siap ada parking lot lagi kat dalam lemari tu..

basikal panjang...

Royal trishaw...

Beca merah..
Basikal jual aiskrim...

Semua koleksi ni kepunyaan abang ipar Haji Saleh..rakan lama salah seorang ahli rombongan kami ke Brunei hari tu...

8 comments:

salamdariborneo said...

kak azah,basikal sapa punya tu.geram nengok,cantikkkk

Shariff64 said...

salam kak azah..sememangnya cantik koleksi basikal tu ya kak..
Bagus betul hobinya.. Mcm saya minat kumpul kereta mainan koleksi Merce sport lak..(sbb tak mampu nak pakai kereta Merce dpt collect kereta mainan jadi lah..)

azah said...

salam maria...hari tu tenet lembab, belum siap n3..skrg dah n3 dah tentang pemilik kolesi basikal2 tu..

wasalam shariff...memang cantik..teruja akak tenguk..tapi rasanya hobi mengumpul basikal dan keta ni sesuai untuk golongan lelaki kot...akak memang suka tenguk himpunan koleksi ni..wahhh..shariff kolek merce ya..boleh tak buat n3...nak tenguk...mesti cantik2..

♥ItaJeff♥ @Something To Share said...

Salam K.Azah..
wah..sypun teruja kak..ni mmg peminat sejati ni.

p.s. kak, apa p kaison? byk brg2 baru, semua cun2 :D

azah said...

wasalam ita..yake? patut la macam kaison tu memanggil2 akak jer..mesti kena pergi gak ni...thanks ita

Farra Rizal said...

bez cite awak...

join blog saye..

http://terataimewangi.blogspot.com/

http://putrifarisha-kesayangan.blogspot.com/

Sy Dah Follow Blog Awak

Nina Suria said...

woooo patutpun mcm penah nampak jek basikal comey nie hikhikhikhik kak Azah, kita pun tersangat suka tengok dia kolek mende comey kiut nie :D

azah said...

slm nina...):..akak pun suker sangat tgk koleksi ni, tu yg terus minta izin snap picture tu..