Saturday, March 20, 2010

Hadiah dan award daripada Inna

Life must go on...walaupun hati dan semangat belum pulih sepenuhnya tapi kehidupan tetap diteruskan seperti biasa...semoga Tuhan melindungi kami sekeluarga...

Mungkin n3 ni dah terlambat tapi tak apalah..better late than never..so akak gabungkan sekali pemberian daripada inna..dulu dikenali sebagai inna merahsamar sekarang inna saljuseripagi....dah lama kenal inna ni..masa tu hanya beberapa blog ttg english deco je, asyik bukak dan bagi comment kepada org yg sama saja..antaranya masya, gee, kak ros, ani dan beberapa org lagi..sekarang penuh kat dlm link list..bestkan dapat kongsi minat..dan yg paling best bila dapat hadiah....

Inna telah bermurah hati memberikan hadiah ni kepada akk dan kawan2 lain...tentunya yg berkaitan dgn english deco...since mood belum ada utk snap gambar akak pinjam gambar daripada idacottage..ok kan ida...


cantik wrapping gift tu...ribbon pun cute...
Jewellery box yg comel..tapi kotak akak patah kunci tu..mungkin kena baling2 kat post office..tak apa..nnt akak cuba repair...terima kasih banyak2 kepada inna..akak akan simpan ia sebagai kenangan..mujur belum simpan apa2 jewellery, kalau tak sah kena kebas...jewellery box anak dara akak kena ambik sebab ada earings dan rantai..tapi bukan emas....

Inna juga bagi akak 'beaautiful blogger award' ni,,,dah kepot2 ni tak lah beautiful lagi tapi 'for the beautiful friendship'..kan inna...terima kasih banyak2...

5 comments:

umi_e said...

Salam... Insyaallah akan pulih...

azah said...

wasalam e..insyaallah..thanks e kerana beri sokongan kepada akak setiap hari..love you..

♥ItaJeff♥ @Something To Share said...

Salam K.Azah...
semoga kak sekeluarga sentiasa dilindungiNya. Kita slalu dgr kejadian mcm ni, bila jd kat diri sendiri mmg trauma, apa2pun, ita doakan kak segera pulih spt biasa.
Take care kak

inna said...

salam kak azah...

simpati lagi untuk akak sebab gift yang tu lock dia tanggal pulak ye..harap-harap lock tu bila di baiki dapat diguna semula ye kak...
alhamdulillah selamat tak dikebas penyamun pemberian saya ini..semoga kak azah dapat menyimpannya sebagai kenangan dari saya...mudah-mudahan segera pulih dari trauma bila terpandang kotak tu... :-)

a'ah kak dulu-dulu kita-kita ni aje kan yg ada blog dekorasi...sekarang dah ramai..tu petanda yang bagus ..blog dekorasi boleh duduk sama seiring dgn blog masakan , kraf dan jahitan yang lebih dulu bertapak di alam blogger... :-)

Ok kak..semoga our 'beautiful friendship' akan kekal sampai bila-bila....saya doakan akak segera pulih ye..amiin...

.

azah said...

wasalam ita..itulah ita..walaupun tak nampak pencuri tu tapi perasaan gerun, takut tetap ada. bila dah terjadi ke atas diri sendiri baru tau macam mana traumanya..harapan akak pun semoga akk cepat pulih semangat tu..tkasih ya ita..

wasalam ina..akk akan simpan kenangan ni selamanya..mana boleh lupa tanda ingatan walaupun cuma berkenalan di alam siber..yg rosak tu nnt akak cuba gamkan kalau boleh..sebab patah besi tu...hope our beautiful friendship last forever..