Sunday, March 21, 2010

Award daripada Yah

Salam..mood utk buat n3 belum ada, so kutip2 award daripada kawan2 yg sangat2 baik hati kerana sudi beri award kat akak..creative old mom blogger..hehehe...(dah seminggu tak gelak2 kan)

Sebenarnya Yah ni mcm tersasul2 bila ckp dgn akak, kejap bahasakan diri kak yah, sekejap yah....akak rasa akak lebih tua daripada yah..confirm tu..jgn tertipu dgn pic akak yg nampak muda tu (perasan)...anak akak yg sulung dah 23 tahun umurnya, akak kahwin umur 26 tahun...cepat2 kira ...kalau tak cukup kaki tangan, sila guna calculator ya...hehehe...

Bila mula kenal Yah ni ya?....dalam blog dah intai2 tapi kenal lebih rapat masa yah order pelita merah tu...nak jadi cerita akk tersalah tulis add, tak sampai la kat yah dan dekat sebulan pelita tu cari jalan balik Sabah semula..tapi akhirnya Yah terima gak pelita merah tu kan....

Terima kasih Yah kerana bagi award tu...sekurang2nya award drp kawan2 dapat mengubat hatiku yg masih resah ni..huhu..

6 comments:

Kak Ani said...

salam zah,

n3 zah ni buat kita gelak la...kiranya zah senior sikit je dr kita...takpe ya kita panggil 'zah' jer...rasa lg mesra...kalau nak kita panggil 'sis' pun kita tak kisah...

harap zah dah kurang trauma...

azah said...

wasalam ani..dah agak dah, bukan sikit kot, sebab lepas kahwin tu bukan terus beranak kan?, mengandung lagi 9 bulan...cepat2 kira lagi sekali..hehehe..alhamdulilah dah kurang2 sikit..tapi masih takutla, terutama kalau hsbd tak ada..thanks

inna said...

salam kak azah..

saya dah kira dah 23+29..hehe.


insyaAllah kak pelan-pelan nanti perasaan itu akan beransur hilang..

azah said...

wasalam inna..'macam terlebih sudah' tu..tak lah inna, birtday tahun ni akak menjangkau 50 tahun...eee..dah tua la..hehehe..insyallah trauma tu beransur hilang, semangat dapat dipulihkan sepenuhnya..siksa hidup dalam ketakutan ni..apapun berserah kepada yang Esa, akk dah ambil langkah2 keselamatan..harap kejadian buruk tu tak akan berulang lagi..

Nina Suria said...

salam k.azah, nina dah txt guna hp kedai siber k.azah, nanti kalo sampai txt aja yah.

Anak buah b.mat kawin taim k.azah ke bnei tu. I. Allah, Nina cuba jumpe k.azah nanti.

azah said...

salam mon, ala bestnya kalau dapat attend majlis kahwin kat Brunei..tentu ada kelainan kan..thanks ya mon harap2 kita boleh jumpa nanti