Sunday, September 13, 2009

Award daripada Inna-Merah Samar

Terima kasih Inna kerana sudi bagi akak award ni..you're my awesome blog buddy too!
Nak kena jawab soklan ni...


BAHAGIAN A....
5 FAKTA MENGENAI PEMBERI AWARD.:-

1. Queen of meakins-kalau dah berlebih tu antar sini ya..hehe
2. Suka hias rumah ala2 English Country- kalau dekat boleh gak tolong akak susun atur rumah yg berterabur ni...
3. Sangat rajin update blog- kalau lambat pegi jengah sure terlepas.
4.Suka tenguk panorama di langit- awan biru la tu..kalau akak tenguk mesti tak boleh jalan dah lepas tu..mabuk
5.Inna ni sensitif barangkali..ya ke..tapi mcm cepat cool jugak..
Betul ke inna fakta2 tu..kalau tak betul jgn marah ya...

BAHAGIAN B...
10 FAKTA MENARIK MENGENAI DIRI ANDA...

Dah banyak kali tulis ni, boleh selak tempat 'award and tag' kat blog ni..

Award ni aku bagi kepada semua pengunjung blog ni..tak kira yang dah lama kenal, yg selalu masuk sini, yg sekali sekala masuk, yg pertama kali datang atau yang tersesat masuk..ambik ya...tak yah buat fakta ttg pemberi award pun tak apa...

1 comment:

inna said...

salam kak azah...

hahaha..dari saya nak senyum sampai jadi tergelak tgk kak azah ni buat komen pasal saya...hehehe

apa2 aje lah kak...tak betul pun hentam aje lah ...hahaha..
yang bab tgk langit tu..mcm kena geletek2 aje hati saya ni.....kak tgk ikut sudut la ...batu tak mabuk..akak kan guru sain kan...hehe