Friday, May 1, 2009

My Kitchen Deco

Tak lah banyak mcm org lain punya rumah..yalah dapur pun kecil je...saja2 mau share

Koleksi tin gambar2 pelajar AF2..
Cute little ducklings, holding kitchen towels and keys
Replica of kitchen tools....patches of worn out can be seen because this is one of the old item that i still keep... i bought this in 1980s
typical kitchen deco..semua rumah mesti ada bottle hiasan ni kat dapur kan
some fruit and vege stickers on the wall tiles...

Have a nice holiday..I'm stuck with marking exam papers still...6 classes, semuanya bertulis/esei..sakit mato den..

4 comments:

somuffins said...

Salam. Lompat blog ni. I pun ada itik cam tu. I ni peminat itik. :-)

azah said...

somuffinns, tkasih kerana melompat di sini..hmm itik comel kan sebab tu ramai peminat..hehe

ain said...

kiut2 kitchen deco kak aza. mesti lawa dapur akak kan??

azah said...

ain...tak la lawa..tu yg tunjuk deco je bukan the whole kitchen..biasa2 je, rumah teres punya kitchen yg belum renovate :p