Sunday, March 1, 2009

Necklace Collections-Made in Sabah, teacup and pink spray

Dulu2 pakai le jugak rantai2 ni, sekarang dah malas nak melaram dah....kecuali yg putih hitam, the other 3 tu tempah khas, just bagitau colour dan pattern je..lama dah buat ni..sekarang tak tau org tu kat mana dah...
Yang ini memang beli..tak ingat kat mana..banyak lagi tapi bila my colleague pindah bagi satu, lama2 tinggal sikit, then bila fikir susah nak dpt dan semakin lama semakin mahal..i stop giving away..hehehe..
Yang dua ni quite expensive...nampak tak ada tangan dan kaki kat atas tu, siap dia kuit2 lagi...

Unpaid model wearing one of the necklaces....


Masih lagi sharing my shopping stuffs...i bought this at a gift shop..

tadaaa...a teacup set with a spoon..notice tak ada lubang kat sudu tu...no big brand or whatsoever..i just like the flower..roses....ada 2 set..seperti yg uols dpt tgk kat dlm kotak di atas

Ni saja2 beli coz i like the pink colour......

Happy viewing

6 comments:

mummyalyssa said...

akak teacup tu mmg cute la..katne akak beli ye?ada corak lain2 lg ke?

inna said...

ha'ah la kak azah...
corak teacup tu lawa...

wah necklace pun cantik2..

azah said...

kat wisma merdeka..tingkat yg sama level dgn familia, tp kedai ni kat tgh..ada ala2 english sikit kedai ni..

corak lain..tak ingatlah..sebab mata akak memang tertarik yg ada roses je

Inna..dtglah sabah, boleh beli macam2 yg tak ade kat sana..dr JB ke sini murah je tambang banding dgn dr KL

marsya said...

Kat Sabah mmg rantai n gelang cantik2...
Sya ada kawan sorang cikgu dari Sabah..Tiap kali dia balik sana mesti Sya kirim beli gelang kristal.....murah2 kak...kalau
RM100 tu bole dapat 3 atau 4utas berbanding kat sini pattern sama tapi dapat satu ketoi jek...Kalau gi Sabah mau jadi gila menyopping gelang kristal ni.....Kawan Sya kata kalau Sya masuk kedai tu mmg lama2 langsung taktau nak beli apa, rambang mata .......Bilala nak gi Sabah ni......

annie said...

hai azah...kita tgk teacup tu...terus jatuh hati...mmg sweet...kita pun jenis yg tak perasan brand2 ni...

p/s kita dah email quotation...

azah said...

sya
memang pun, kalau adik beradik akak dtg tak de keja lain nak pi pasar filipina(tempat jual gelang2 cyrstal) tu je..sampai dekat2 nak naik flight pun sempat lagi menyinggah..mari la sini, airasia offer kadang seratus lebih je return ticket.

masa kat kedai nampak je terus beli...tak tenguk dah, actually kat dlm cup lagi satu tu ada stain sikit, basuh pun tak boleh gak...tp tak pe lah ..memang utk hiasan je pun