Thursday, December 4, 2008

Finally the clock is in my home


My hubby came back monday nite...gitu gini almost 1.30a.m baru sampai rumah...aku yg rabun2 ayam ni drive dr rumah dgn my son dan mulut tak henti2 dok tanya mana line jalan..tak nampak..tambah pula hujan turun renyai2...seb baiklah jam yg my dotter beli dr Romantika tu jadi penambah semangat utk p ambil hubby, kalau tak memang aku suruh dia naik taxi je...hehe..now the clock is safe and sound in my living room..Sikit lagi hubby aku ketuk jam tu..hehe, punya la susah nak drill sebab besi pemegang tu berbunga lengkuk ke atas..sapa2 yg beli dan nak pasang tu..pujuk2 le hby..biar dia gd mood dulu..kalau tak mau berderai jam tu...hancur

5 comments:

Ogy said...

cunnyaa jam ni kak....berapa rm tu?

azah said...

masa tu clearance sale drp RM89 turun ke RM39 je..worth buying kan..

rossana said...

eee..azah...cannot help myself frm..gulp..gulp...bila tgk jam tu dh tergantung...mebeles eh..bila la dpt g r'tika & get that stunning hanging clock....

azah said...

you'll gonna get one..insyallah..only time will then..

kak ina kl said...

salam azah...akak pun berkenan dgn jam tu...hari tu tgk kat kk deco house...dalam RM89.90 kot...mahallah..yang syok tu..dapat tgk dua-dua belah...